Mindfulness training voor bedrijven
Voor werken met aandacht en plezier

In deze training leert u wat Mindfulness is, wat positieve effecten van Mindfulness zijn en hoe het in in de dagelijkse werkpraktijk geïntegreerd kan worden. Zodat u ondanks drukte met aandacht en plezier werkt.

Bas: De training was super! Ik heb er veel aan gehad en de oefeningen ingepast in mijn dagelijkse leven, TOP!


Wat levert deze Mindfulness training u op?
* U leert beter om te gaan werkdruk en stress
* Meer plezier en ontspanning in uw werk ondanks alle drukte
* Verbetering van uw lichamelijke en mentale gezondheid


Mindfulness training van ZHOO in het kort
Unieke combinatie van mindfulness ontspanning en stressmanagement oefeningen;
Praktische benadering waardoor goed toepasbaar op het werk en privé;
Persoonlijk plan en digitale oefeningen waarmee men direct aan de slag kan;
Professionele trainer met ervaring vanuit bedrijfsleven en overheid;

Wat is Mindfulness?
Mindfulness betekent dat u aandacht schenkt aan wat zich voordoet zonder daar een oordeel over te hebben. U schenkt daarbij aandacht aan gedachten, lichaamssignalen en uw omgeving. Met behulp van Mindfulnessoefeningen leert u focussen op bijvoorbeeld ademhaling of op een handeling, zoals een rapport schrijven, het verzorgen van een patiënt of het uitvoeren van een specifieke taak. Door de focus en het niet direct te oordelen ontstaat er rust in hoofd en lichaam en wordt u bewuster van uzelf en uw omgeving. U bent er ècht met aandacht bij. Dit zorgt weer voor tal van goede effecten zoals: alertheid, veerkracht, flexibeler leren omgaan met moeilijkheden en efficiënter werken.

Inhoud van deze Mindfulness training
Tijdens deze training leert u wat Mindfulness is, wat de positieve effecten ervan zijn en hoe zij dit in de werkpraktijk kunnen toepassen. Met de mindfulnessoefeningen leert u beter focussen en omgaan met gedachten, lichaamssignalen en moeilijke situaties zoals bijvoorbeeld werkdruk, stress en veranderingen. De oefeningen zijn praktisch worden toegesneden op de werkomgeving van de deelnemers. Intervisie en een persoonlijk plan zorgt ervoor dat u Mindfulness op eigen wijze kunt toepassen in de dagelijkse werkpraktijk. Na afloop krijgt u de Mindfulness oefeningen digitaal toegestuurd zodat u verder kunt blijven oefenen.

Praktische informatie
U kunt deze training geheel naar eigen wens, beschikbare tijd en budget indelen. De training wordt op online, op locatie of in company aangeboden. Klik hier voor meer informatie of bel met Claudia Leenaars tel: 06-53964826.

ZHOO zorgt voor Aandacht & Ontspanning, op het moment dat JIJ het nodig hebt!