Werkdruk en stress:
Wilt u ondanks drukte en hectiek toch scherp en energiek blijven? Dat kan! ZHOO biedt training en coaching aan om werkdruk en stress hanteerbaar te maken. En om met aandacht en plezier te werken ondanks alle drukte en hectiek. De training en coaching van zijn praktisch en doelgericht, zodat u er direct mee aan de slag kunt. Kijk snel hieronder wat er voor u bij zit.

Training Mindfulness
voor werken met aandacht & plezier

Training Werkdruk & Stress
voor werken met energie & plezier

Workshop Werkdruk & Stress
voor meer rust en energie in je werk

Individuele coaching:
Ontspannen tussen de bedrijven door

Ontspan sessies
Ontspannen tussen de bedrijven door

Blog met oefeningen tips
Voor rust plezier thuis en in je werk

Medewerker gemeente Arnhem: een introductie in Mindfulness om zeker niet te vergeten maar om bij je te houden, waar je op elk gewenst moment het effect van kunt ervaren.

Medewerker gemeente Elst: Heb ervaren en geleerd hoe ik meer rust kan nemen op momenten dat ik drang heb "te moeten blijven bezig zijn". Vooral als ik werk. Maar heb ook geleerd hoe ik op het werk tijdens stress- situaties de rust kan vinden.

Medewerker Provincie: De training was een echte eye-opener. Vooral de tips en trucs zijn goed toepasbaar. Ik denk dan aan de beproevingen op het werk en de to-do tips.

Medewerker Swisslog: Het was een leuke kennismaking met mindfulness, de oefeningen waren/zijn goed toepasbaar en een paar merk ik, zijn effectief. Het smaakt naar meer (verdieping in de materie)