Personal Mindfulness PLUS coaching
Wil je meer rust en tijd voor jezelf? Wil je een betere balans tussen werk en privé creëren? Of wil je nu ècht eens aan je dromen werken? Dan is dit individuele 4-stappenplan ècht iets voor jou. Je leert op eenvoudige wijze stil te staan, bewust te worden van je "oude" patronen en je leert hoe je deze patronen kunt loslaten en een positieve verandering kunt realiseren. Wat is er mooier dan je eigen leven te creëren op jouw unieke wijze. Een leven met energie, plezier en datgene wat jij graag wilt doen.

Ron: "Ik ben nogal sceptisch maar indien je jezelf durft geven kun je snelle stappen maken en bewuster worden van jezelf en de factoren welke onze dag bepalen".

Wat levert het je op?

* Handig stappenplan voor duurzame verandering
* Meer rust, energie en plezier in je dagelijks leven;
* Betere balans tussen werk en privé


Inhoud individuele coachingstraject:
Aan de hand van een handig stappenplan word je bewust van jezelf en oude patronen die je in de weg zitten. Patronen die je verhinderen om datgene te doen wat je graag wilt doen. Je leert deze patronen eenvoudig te herkennen en los te laten. En vervolgens ontdek je hoe je op een duurzame wijze verandering kunt aanbrengen op een manier die bij jou past.  

Praktische inhoudelijke informatie:
* Een op maat gesneden pakket, met een individuele, persoonlijke benadering;
* 4 sessies bestaande uit een combinatie van coaching, bewustwordings- en ontspanningsoefeningen;
* Praktische benadering waardoor goed toepasbaar op het werk en privé; inclusief digitale oefeningen die je overal
   kunt beluisteren op tablet, mobiel, I-phod;
* Evaluatiemoment na 3 maanden

Kosten:
De kosten van dit individuele pakket bedragen voor particulieren: € 295,00 incl. BTW. Indien het vergoed wordt door het bedrijf: € 480,00 excl. BTW.

Locatie en tijden:
Het Coachhuis, Zijpendaalseweg 25, Arnhem en Het Coachhuis, Emmastraat 24-A, Velp, in-company kan ook in overleg. De sessies kunnen in overleg overdag of in de avonduren plaatsvinden.

Neem contact op met Claudia Leenaars, via info@zhoo.nl of bel 06-53964826 of via bovenstaande blauwe button.

ZHOO zorgt voor Aandacht & Ontspanning, op het moment dat JIJ het nodig hebt!