Mindfulness wandeling Arnhem Velp
Leer mindfulness en ontspannen op actieve wijze in de natuur! We wandelen met aandacht en stilte in de natuur. Tijdens de wandeling krijg je aanwijzingen en oefeningen. Zo leer je in korte tijd op actieve wijze te ontspannen en de geest tot rust te brengen. Resultaat is dat je ontspannen en verkwikt raakt en nieuwe energie, inspiratie opdoet.

(Alice) "Tijdens de mindfulness wandeling heb ik een OASE van rust en ontspanning ervaren, daar kan geen gewone meditatie of massage tegenop"

Wilt je info of een afspraak maken? Mail dan naar info@zhoo.nl of bel, app naar Claudia Leenaars 06-53964826.

Wat levert het op?

* Je bent lekker actief bezig
* Een ontspannen lichaam en geest
* Frisse nieuwe energie en inspiratie
* Je krijgt meer inzicht in jezelf


Wat is mindful wandelen?
Mindful wandelen is wandelen met aandacht. Aandacht voor de stappen, gedachten, emoties, de omgeving en je ademhaling. De kunst is hierbij om geen oordeel over datgene te vellen wat je ziet, voelt en ervaart. Je laat alles gewoon zijn zoals het is. Het kan zijn dat je gedachten soms afdwalen. Door dit op te merken en weer met de aandacht terug te gaan naar bijvoorbeeld de ademhaling of het lopen ontstaat er rust in je hoofd.

Tijdens de wandeling geef ik aanwijzingen om met de aandacht in het hier en nu te zijn en te laten zijn wat is. Ook geef ik korte en eenvoudige ontspanningsoefeningen. Ervaring leert dat het na enige tijd stil wordt in je hoofd en dat je heerlijk ontspant. Deze ervaring wil ik iedereen graag meegeven.

Mindfulness wandeling individueel:
Wil je graag individueel wandelen tussen de bedrijven door of op zaterdagochtend? Dat kan! Even tijd voor jezelf om te ontspannen. Ontdek tegelijkertijd hoe je mindfulness kunt toepassen in je dagelijks leven. Kosten € 15,00 per wandeling van 45 minuten. Locatie: Paardewei, Biesdelselaan, Rozendaal Velp of Rozendaalse heide, Kluizenaarsweg Rozendaal Velp. Neem contact op met Claudia Leenaars, via info@zhoo.nl of via: 06-53964826.

Mindfulness wandeling voor groepen op zaterdagochtend:
Elke tweede zaterdag van de maand is er een groepswandeling op de Rozendaalse heide, Kluizenaarsweg, Rozendaal start bij tweede parkeerplaats. Door de Corona regels zal deze wandeling momenteel niet plaatsvinden.

Mindfulness wandeling voor bedrijven:
ZHOO organiseert ook mindfulness wandelingen voor bedrijven. Neem voor een vrijblijvende prijsopgave contact op met Claudia Leenaars, via info@zhoo.nl of via 06-53964826.

Mindfulness wandeling voor particuliere groepen op een andere locatie:
ZHOO organiseert ook mindfulness wandelingen voor groepen op andere locaties. Neem voor een vrijblijvende prijsopgave contact op met Claudia Leenaars, via info@zhoo.nl of via 06-53964826.

ZHOO zorgt voor Aandacht en Ontspanning op het moment dat JIJ dat nodig hebt!