Mindfulness wandeling Arnhem Velp

Wil je een luisterend oor en inzicht in jezelf en in je persoonlijke situatie? Of wil je gewoon lekker even ontspannen tussen de bedrijven door? Kijk dan naar het aanbod hieronder.

(Alice) "Tijdens de mindfulness wandeling heb ik een OASE van rust en ontspanning ervaren, daar kan geen gewone meditatie of massage tegenop"

Wat levert het op?

* Je bent lekker actief bezig
* Een ontspannen lichaam en geest
* Frisse nieuwe energie en inspiratie
* Je krijgt meer inzicht in jezelf

Mindfulness wandeling individueel:
Even tijd voor jezelf om te ontspannen. Ontdek tegelijkertijd hoe je mindfulness kunt toepassen in je dagelijks leven. Kosten gratis kennismaking van een 1/2 uur. Erna kosten in overleg. Locatie: Rozendaalse heide in Rozendaal/Velp of Sonsbeekpark in Arnhem. Neem contact op met Claudia Leenaars, via info@zhoo.nl of via: 06-53964826.

Mindfulness wandeling voor groepen op zaterdagochtend:
Elke tweede zaterdag van de maand is er een groepswandeling op de Rozendaalse hei Rozendaal/Velp start Kosten € 10,00 Aanmelden kan via info@zhoo.nl of via tel: 06-53964826

Mindfulness wandeling voor bedrijven:
ZHOO organiseert ook individuele-en groepswandelingen voor medewerkers van bedrijven. Neem voor een vrijblijvende prijsopgave contact op met Claudia Leenaars, via info@zhoo.nl of via tel: 06-53964826.

Mindfulness wandeling op aanvraag voor particuliere groepen op een andere locatie:
ZHOO organiseert ook mindfulness wandelingen voor groepen op andere locaties. Neem voor een vrijblijvende prijsopgave contact op met Claudia Leenaars, via info@zhoo.nl of via 06-53964826.

ZHOO zorgt voor Aandacht en Ontspanning op het moment dat JIJ dat nodig hebt!