Mindfulness wandeling
Leer mindfulness en ontspannen op actieve wijze in de natuur! We wandelen met aandacht en stilte in de natuur. Tijdens de wandeling krijg je aanwijzingen en oefeningen. Zo leer je in korte tijd op actieve wijze te ontspannen en de geest tot rust te brengen. Resultaat is dat je ontspannen en verkwikt raakt en nieuwe energie, inspiratie opdoet.

(Alice) "Tijdens de mindfulness wandeling heb ik een OASE van rust en ontspanning ervaren, daar kan geen gewone meditatie of massage tegenop"

Wat levert het op?

* Je bent lekker actief bezig

* Een ontspannen lichaam en geest

* Frisse nieuwe energie en inspiratie


Wat is mindful wandelen?
Mindful wandelen is wandelen met aandacht. Aandacht voor de stappen, gedachten, emoties, de omgeving en je ademhaling. De kunst is hierbij om geen oordeel over datgene te vellen wat je ziet, voelt en ervaart. Je laat alles gewoon zijn zoals het is. Het kan zijn dat je gedachten soms afdwalen. Door dit op te merken en weer met de aandacht terug te gaan naar bijvoorbeeld de ademhaling of het lopen ontstaat er rust in je hoofd.

Tijdens de wandeling geef ik aanwijzingen om met de aandacht in het hier en nu te zijn en te laten zijn wat is. Ook geef ik korte en eenvoudige ontspanningsoefeningen. Ervaring leert dat het na enige tijd stil wordt in je hoofd en dat je heerlijk ontspant. Deze ervaring wil ik iedereen graag meegeven.

Mindfulness wandeling voor bedrijven:
ZHOO organiseert ook mindfulness wandelingen voor bedrijven. Neem voor een vrijblijvende prijsopgave contact op met Claudia Leenaars, via info@zhoo.nl of via 06-53964826.

Mindfulness wandeling voor particuliere groepen op een andere locatie
ZHOO organiseert ook mindfulness wandelingen voor groepen. Neem voor een vrijblijvende prijsopgave contact op met Claudia Leenaars, via info@zhoo.nl of via 06-53964826.

ZHOO zorgt voor Aandacht en Ontspanning op het moment dat JIJ dat nodig hebt!