ZHOO.NL

Ondanks drukte en hectiek toch ontspannen leven en werken!

Training en coaching
Mindfulness, ontspanning en stressmanagement

Mindfulness wandelen voor 50 plussers
Leer mindfulness en ontspannen op actieve wijze in de natuur! We wandelen met aandacht en stilte in de natuur. Tijdens de wandeling krijgt u aanwijzingen en oefeningen. Zo leert u in korte tijd op actieve wijze te ontspannen en de geest tot rust te brengen. Resultaat is dat u ontspannen en verkwikt raakt en nieuwe energie, inspiratie opdoet. 

(Alice) "Tijdens de mindfulness wandeling heb ik een OASE van rust en ontspanning ervaren, daar kan geen gewone meditatie of massage tegenop"

Wilt een alleen of een met aantal anderen wandelen? Ik verneem het graag! U kunt mailen naar info@zhoo.nl of bellen naar Claudia Leenaars 06-53964826.

Wat is er zo mooi aan Mindfulness?
Mindfulness leert u om te genieten van het moment. In plaats van constant maar te piekeren en te stressen. Het helpt om bewuster in het leven te staan en echt met aandacht te aanwezig te zijn. 

Ook leert u milder te zijn ten opzichte van uwzelf, anderen en datgene wat er gebeurt. Dit zorgt voor minder stress en meer ontspanning. Zo kunt u ondanks alles toch ontspannen en met plezier leven!