Hersteltraining bij trauma
Voor meer rust, ontspanning en vertrouwen

Deze training is er specifiek op gericht om te leren hoe trauma werkt en hoe je hiermee om kan gaan in de dagelijkse praktijk thuis, op je werk en andere omgeving. Vaak komt dit in de traumahulp sessies niet zo snel aan de bod vanwege beperkte ruimte, tijd. Omdat er specifiek gericht wordt op de behandeling zelf. Maar thuis moet je nog leren omgaan met spanning, stress, triggers, emoties die overspoelen. En dat is niet altijd even makkelijke met een gezin, huishouden, werk en andere bezigheden. Hoe je dat doet leer je in deze training stap voor stap.

Mindfulness training bij trauma

Wat levert deze training je op?
* Minder stress, meer rust en zelfvertrouwen
* Persoonlijk plan voor zelfzorg en herstel
* Praktische handvaten voor thuis en op werk


Inhoud Trauma hersteltraining
In deze training leer je ontdekken welke invloed het trauma heeft op jouw leven. Elke les oefenen we Mindfulness, ontspanning-stressmanagement en lichaamsgerichte oefeningen. Alle oefeningen zijn trauma gericht. Daarmee leer je de signalen van je lichaam en geest beter herkennen. Je leert triggers te herkennen en hoe je hier het beste mee om kan gaan. En je leert hoe je de juiste hulpbronnen kunt inzetten in de dagelijkse praktijk.

Tijdens de training maken we een plan wat bij jou past. Wat jou geeft wat jij nodig hebt. Dat kan zijn meer rust, tijd of energie. Ook weet je precies waar je dagelijkse jouw focus op kunt leggen zodat je weer herstelt en datgene bereikt wat jij graag wilt.

Je krijgt digitale oefeningen toegestuurd die je overal kunt beluisteren op je smartphone, tablet of I-phod. Zo kan de oefeningen ècht eigen maken en ze op elk moment kunt gebruiken.

Er wordt gezorgd voor een veilige bedding en er wordt trauma sensitief gewerkt. Voor aanvang van de training is er altijd nog telefonisch contact ter kennismaking en om af te stemmen op wat er nodig is, waar behoefte aan is en wat je graag wilt bereiken. En indien het gewenst is wordt er ook afgestemd, samengewerkt met andere behandelaren.

Praktische inhoudelijke informatie:
* 8 lessen van 1,5 uur
* Inclusief digitale oefeningen
* inclusief persoonlijk herstelplan

Data en tijden:
Data: dinsdagen: 24,31 mei 7,14,21,28 juni.
Tijd: 20.15-21.30 uur

Locatie: Het Coachhuis, Emmastraat 24-A, Velp

Prijs: € 295,00 inclusief BTW. € 430,00 exclusief BTW bij vergoeding door werkgever.

Maximaal 10 deelnemers

Inschrijven:

Mail naar info@zhoo.nl of bel 06-53964826 Claudia Leenaars. Of schrijf je hier in.