Training en Coaching

Mindfulness, Ontspanning & Stressvermindering

Waarom kiezen voor ZHOO?

ZHOO onderscheidt zich door Mindfulness, Ontspanning, Stressmanagement te combineren

Door de ontspanningsoefeningen ontspan je en raakt je hoofd leger, waardoor je je veel beter kan concentreren op de Mindfulness oefeningen. Met Stressmanagement krijg je tools om stress en spanning terug te dringen en om meer balans tussen inspanning en ontspanning te vinden. 

Jarenlange ervaring op het werk en thuis
Inmiddels ben ik ervaringsdeskundige doordat ik de kennis hierover al jarenlang heb toegepast in de praktijk thuis en op het werk. Hierdoor zijn de oefeningen die ik geef goed toepasbaar in de praktijk. Ik kan mij goed inleven in de problemen waar men tegenaan loopt. Het is maar al te makkelijk om te roepen: "ontspan maar even of maak je niet druk". Dat gaat in de praktijk niet zomaar. Daar weet ik alles van. 

Passie en ambitie
Het is mijn passie en ambitie om op met deze vakgebieden bezig te zijn. Jarenlang ben ik bezig geweest met de vraag: "hoe kan men ondanks alle drukte en hectiek toch ontspannen leven en werken?!" Na veel studie, cursussen, onderzoeken en door het doen heb ik vele ervaring opgedaan. Het is mijn passie en ambitie om deze kennis te delen met anderen. Ook het werken met groepen is iets wat ik graag doe! 


ZHOO:  
Zelf bewustwording, Humor, Ontspanning en Ontwikkeling zijn belangrijke pijlers binnen mijn cursussen, trainingen en workshops. Naast serieus bezig zijn is het ook belangrijk om te lachen, te ontspannen en van het leven te genieten! 

ZHOO zorgt voor Aandacht & Ontspanning, op het moment dat JIJ het nodig hebt!