Training en Coaching

Mindfulness, Ontspanning & Stressvermindering

Mijn missie is: 
Ik wil met ZHOO iedereen laten ervaren dat het mogelijk is om ondanks drukte en hectiek ontspannen te leven en te werken.

Mijn visie is:
Aandacht + Ontspanning = Betere Prestaties en een Beter Gevoel! 

Door alles met aandacht en een ontspannen houding te doen zal je beter presteren.
Je laat jezelf minder afleiden door de constante gedachtestroom over dingen uit het verleden en de toekomst. Door te focussen kan je meer aandacht aan jezelf, anderen en je werk besteden. Wanneer je dit vanuit een ontspannen houding doet krijg je vee meer kwaliteit van leven en werken.

Het hoeft niet veel tijd te kosten om te ontspannen! 
Tien minuutjes per dag is al voldoende. Door regelmatig, het liefst elke dag te oefenen wordt het een gewoonte en zal het lichaam en de geest sneller en makkelijker ontspannen. In het begin kost het moeite, omdat het lichaam en de geest er niet aan gewend zijn. Het voelt niet vertrouwd en zal zelfs wellicht stress kunnen opleveren. Maar volhouden zorgt ervoor dat je veel positieve effecten zal ervaren. Zoals minder stress, meer energie, meer focus en je zelfverzekerder voelen. 

Niet alleen symptonen bestrijden!
Je kan er van alles aan doen om te ontspannen en stress te verminderen. Van time management tot aan yoga en sporten. Dat is al erg goed. Maar van belang is ook om te onderzoeken waar de stress en spanning vandaan komen. ZHOO biedt je een praktische stappenplan om dit uit te zoeken en om verbetering aan te brengen om zo meer balans tussen inspanning en ontspanning te vinden zodat je jezelf weer ontspannen, fit en energiek voelt!

ZHOO zorgt voor Aandacht & Ontspanning, op het moment dat JIJ het nodig hebt!