ZHOO.NL

Ondanks drukte en hectiek ontspannen en met plezier leven en werken!

Training en coaching Mindfulness, Ontspanning, Stress

Ik ben Claudia Leenaars, het is mijn missie om iedereen te laten ervaren dat het mogelijk is om ondanks drukte en hectiek ontspannen te leven en te werken. Mijn visie daarbij is:

Aandacht + Ontspanning = Betere Prestaties en een Beter Gevoel! 

Het is mijn ambitie om mijn kennis op dit vakgebied op een professionele, inspirerende en persoonlijke manier over te brengen.

Na mijn HBO-opleiding Business Management heb ik bij diverse internationaal georiënteerde bedrijven en bij de overheid gewerkt op het gebied van Verkoop, Inkoop, Communicatie en HRM. Naast mijn werk heb ik een 2-jarige opleiding voor psycho therapeut gevolgd. Tijdens deze opleiding heb ik veel geleerd over mindfulness, ontspanning en de psyche van de mens. De opgedane kennis van deze studie heb ik ruim 10 jaar toegepast en getoetst in het bedrijfsleven, bij de overheid en in privé situaties. Deze kennis heb ik aangevuld met diverse cursussen, theoretische studie en ruime praktijkarervaring.  Inmiddels ben ik na vele jaren werk-en trainerservaring gespecialiseerd in:

* Toepassingsgerichte mindfulness voor bedrijven
* Mindfulness in combinatie met ontspanningstechnieken
* Stresspreventie- en vermindering in privé situaties en op de werkvloer

Het is mijn ambitie om op professionele en inspirerende manier mijn kennis op het gebied van mindfulness, ontspanning en stressmanagement over te dragen aan anderen. Mijn doel is om mensen te laten ervaren hoe zij dit eenvoudig en zonder al te veel tijd kunnen toepassen in de dagelijkse praktijk. Zodat men ondanks alle drukte en hectiek toch ontspannen, scherp en energiek kan blijven.

Kernbegrippen bij mijn aanpak en activiteiten zijn:

Zelfbewustwording, Humor, Ontspanning Ontwikkeling, kortweg ZHOO!

Wat anderen over mij zeggen? Klik hier

ZHOO zorgt voor aandacht en ontspanning op moment dat JIJ het nodig hebt.