Ik ben Claudia Leenaars, het is mijn missie om iedereen te laten ervaren dat je ondanks drukte en hectiek ontspannen toch ontspannen en met plezier kunt leven en werken.

Mijn visie daarbij is:

Aandacht + Ontspanning = Betere Prestaties en een Beter Gevoel!

Het is mijn ambitie om mijn kennis dit vakgebied op een professionele, inspirerende manier over te brengen.

Na mijn HBO-opleiding Business Management heb ik bij diverse internationaal georiënteerde bedrijven en bij de overheid gewerkt op het gebied van Verkoop, Inkoop, Communicatie en HRM. Naast mijn werk heb ik een 2-jarige opleiding voor psycho therapeut gevolgd. Tijdens deze opleiding heb ik veel geleerd over mindfulness, ontspanning en de psyche van de mens. De opgedane kennis van deze studie heb ruim 15 jaar toegepast en getoetst in het bedrijfsleven, bij de overheid en in privé situaties. Deze kennis heb ik aangevuld met diverse cursussen, theoretische studie en ruime praktijkrervaring. Inmiddels ben ik na vele jaren werk-en trainerservaring gespecialiseerd in:

* Toepassingsgerichte mindfulness voor bedrijven
* Mindfulness in combinatie met ontspannings en stressmanagement technieken
* Stresspreventie- en vermindering in privé situaties èn op de werkvloer
* Het doorbreken van oude patronen en omzetten naar een positieve duurzame verandering

Het is mijn ambitie om op professionele en inspirerende manier mijn kennis op het gebied van mindfulness, ontspanning en stressmanagement en bewustwording over te dragen aan anderen. Mijn doel is om mensen te laten ervaren hoe zij dit eenvoudig en zonder al te veel tijd kunnen toepassen in de dagelijkse praktijk. Zodat men ondanks alle drukte en hectiek toch ontspannen, scherp en energiek kan blijven.

Kernbegrippen bij mijn aanpak en activiteiten zijn:

Zelfbewustwording, Humor, Ontspanning Ontwikkeling, kortweg ZHOO!

Wat anderen over mij zeggen? Klik hier

ZHOO zorgt voor aandacht en ontspanning op moment dat JIJ het nodig hebt.