Training en Coaching

Mindfulness, Ontspanning & Stressvermindering

Mindfulness workshop voor bedrijven voor werken met aandacht en plezier
Wilt u en uw team ontdekken hoe u ondanks drukte en hectiek toch gefocust en rustig kunt blijven? Dan is deze inspirerende workshop zeker iets voor u!


Claudia heeft een workshop gegeven voor een groep van 10 waarvan ik deel uitmaakte. Kort, maar met veel inhoud! Na afloop was iedereen erg ontspannen en zich meer bewust van zichzelf. Claudia is een fijne trainer"
(Annelies, TU Eindhoven)

Wat levert deze Mindfulness workshop op?
* Inzicht in wat werken met aandacht oplevert
* Tools voor meer rust en focus in het werk
* Persoonlijk plan voor meer aandacht, energie en plezier

Wat is Mindfulness?
Mindfulness betekent dat u aandacht schenkt aan wat zich voordoet, van moment tot moment, zonder daar een oordeel over te hebben. Dit leert u door middel van Mindfulnessoefeningen waarbij gefocused wordt op bijvoorbeeld ademhaling of op een handeling, zoals een rapport schrijven, het verzorgen van een patiënt of het uitvoeren van een specifieke taak. Door de focus ontstaat er rust in hoofd en lichaam. U bent er ècht met aandacht bij. Dit zorgt weer voor tal van goede effecten zoals: alertheid, veerkracht, flexibeler leren omgaan met veranderingen en efficiënter werken. 

Inhoud van deze Mindfulness workshop
Tijdens deze workshop leert u wat Mindfulness is en hoe u dit eenvoudig in de praktijk kunt toepassen. Door het beoefenen van mindfulness oefeningen ervaart direct de positieve effecten. Tot slot maakt u een persoonlijk mindfulness plan waarmee op eigen wijze mindfulness kan inzetten in dagelijkse werkpraktijk. De mindfulness oefeningen worden na de workshop digitaal aangereikt zodat u hiermee kunnen blijven oefenen. 

Praktische informatie
De workshop duurt 2-4 uur afhankelijk van uw wens. De workshop kan op locatie of in company gegeven worden. Klik hier voor meer informatie of neem contact op met Claudia Leenaars tel: 06-53964826 of mail: naar info@zhoo.nl

De kracht van ZHOO
* Unieke combinatie van mindfulness, ontspanning en stressmanagement
* Praktische benadering waardoor de tools en oefeningen goed toepasbaar zijn in de werkpraktijk
* Ruime ervaring in het geven van training in bedrijfsleven en bij de overheid

ZHOO zorgt voor Aandacht & Ontspanning, op het moment dat JIJ het nodig hebt!