ZHOO.NL

Ondanks drukte en hectiek toch ontspannen leven en werken!

Training en coaching
Mindfulness, ontspanning en stressmanagement

Mindfulness training voor bedrijven
In deze training leert u wat Mindfulness is, wat positieve effecten van Mindfulness zijn en hoe het in eenvoudig in de dagelijkse werkpraktijk geïntegreerd kan worden. Door intervisie en een persoonlijk plan kunt u mindfulness op duurzame en eigen manier inzetten in uw dagelijkse werkpraktijk. 

Bas: De training was super! Ik heb er veel aan gehad en de oefeningen ingepast in mijn dagelijkse leven, TOP!

Wat levert deze Mindfulness training u op?
* Inzicht wat werken met aandacht oplevert
* Oefeningen en tools voor meer rust en focus op uw werk
* Persoonlijk plan voor meer aandacht, energie en plezier

Mindfulness training van ZHOO in het kort
Unieke combinatie van mindfulness-en ontspannings oefeningen;
Praktische benadering waardoor goed toepasbaar op het werk en privé;
Persoonlijk Mindfulness plan en digitale oefeningen waarmee men direct aan de slag kan;
Professionele trainer met ervaring vanuit bedrijfsleven en overheid;

Wat is Mindfulness?
Mindfulness betekent dat u aandacht schenkt aan wat zich voordoet zonder daar een oordeel over te hebben. U schenkt daarbij aandacht aan gedachten, lichaamssignalen en uw omgeving. Met behulp van Mindfulnessoefeningen leert u focussen op bijvoorbeeld ademhaling of op een handeling, zoals een rapport schrijven, het verzorgen van een patiënt of het uitvoeren van een specifieke taak. Door de focus en het niet direct te oordelen ontstaat er rust in hoofd en lichaam en wordt u bewuster van uzelf en uw omgeving. U bent er ècht met aandacht bij. Dit zorgt weer voor tal van goede effecten zoals: alertheid, veerkracht, flexibeler leren omgaan met moeilijkheden en efficiënter werken.

Inhoud van deze Mindfulness training
Tijdens deze training leert u wat Mindfulness is, wat de positieve effecten ervan zijn en hoe zij dit in de werkpraktijk kunnen toepassen. Met de mindfulnessoefeningen leert u beter focussen en omgaan met gedachten, lichaamssignalen en moeilijke situaties zoals bijvoorbeeld werkdruk, stress en veranderingen. De oefeningen zijn praktisch worden toegesneden op de werkomgeving van de deelnemers. Intervisie en een persoonlijk plan zorgt ervoor dat u Mindfulness op eigen wijze kunt toepassen in de dagelijkse werkpraktijk. Na afloop krijgt u de  Mindfulness oefeningen digitaal toegestuurd zodat u verder kunt blijven oefenen.

Praktische informatie
Deze training bestaat uit acht delen van 1,5 uur. Afhankelijk van uw wens kan deze training in 1-2 dagen of in losse delen worden aangeboden. De workshop kan op locatie of in company gegeven worden. In de omgeving Gelderland biedt ZHOO een locatie aan die erg geschikt is voor deze trainingen.  

U kunt deze training geheel naar eigen wens, beschikbare tijd en budget indelen. Klik hier voor meer informatie of bel met Claudia Leenaars tel: 06-53964826.

ZHOO zorgt voor Aandacht & Ontspanning, op het moment dat JIJ het nodig hebt!