Training en Coaching

Mindfulness, Ontspanning & Stressvermindering

Mindfulness kennismaking voor bedrijven
Heeft u een personeelsbijeenkomst of een Vitaliteitsdag of organiseert u wat in de Week van de Werkstress en bent u op zoek naar een Mindfulness kennismakings workshop? Dan bent u bij ZHOO aan het juiste adres! ZHOO heeft al vele medewerkers geïnspireerd en doet dit ook graag voor u en uw collega's!

Eenieder heeft in één van de oefeningen een weg heeft gevonden om in korte tijd tot ontspanning te komen". (Medewerker van een Enexis)

Wat levert deze Mindfulness kennismaking op?
Een inspirerende kennismaking met Mindfulness;
Snel en eenvoudig de basis van Mindfulness leren;
Achteraf twee gratis mindfulness oefeningen en tips;


Inhoud Mindfulness kennismakingsworkshop
Maak kennis met mindfulness aandachtstraining. In deze sessie wordt informatie gegeven over wat mindfulness is en hoe het de dagelijkse praktijk toegepast kan worden. Iedereen ervaart snel en eenvoudig wat mindfulness kan doen! Achteraf krijgen de deelnemers twee gratis mindfulness oefeningen en tips waarmee zij verder kunnen oefenen. Deze kennismaking is erg geschikt voor personeelsbijeenkomsten, vitaliteitsdagen of trainingsbijeenkomsten.

Praktische informatie
Deze kennismaking duurt  60-90 minuten afhankelijk van uw wens. De workshop kan op locatie of in company gegeven worden. Klik hier voor meer informatie of neem contact met Claudia Leenaars tel: 06-53964826 of mail naar info@zhoo.nl.

ZHOO zorgt voor Aandacht & Ontspanning, op het moment dat JIJ het nodig hebt!