ZHOO.NL

Ondanks drukte en hectiek toch ontspannen leven en werken!

Training en coaching
Mindfulness, ontspanning en stressmanagement

Wilt u ondanks drukte en hectiek toch scherp en energiek blijven? Dat kan! ZHOO biedt training en coaching aan om werkdruk en stress hanteerbaar te maken. En om te werken met aandacht en plezier. De training en coaching van ZHOO zijn praktisch en doelgericht. Waardoor u snel en eenvoudig inzicht krijgt en het geleerde direct in de  dagelijkse (werk)praktijk kan toepassen.


Medewerker ziekenhuis Rijnstate: Als afdeling maakten we onder de professionele (en gezellige) leiding van van Claudia kennis met mindfulness. We kijken terug op een middag waarin we leerden anders naar de dingen te kijken.

Mindfulness
voor werken met aandacht & plezier


Mindfulness kennismaking 60-90 min
Mindfulness workshop 2-4 uur
Mindfulness training 1-2 dgn

Omgaan met werkdruk stress
voor werken met energie & plezier


Omgaan met werkdruk en stress kennismaking 60-90 min
Omgaan met werkdruk en stress workshop 2-4 uur

Coaching 4-stappen plan
voor meer rust en energie in je werk


Coaching 4-stappen plan 4 uur

Medewerker gemeente Arnhem: een introductie in Mindfulness om zeker niet te vergeten maar om bij je te houden, waar je op elk gewenst moment het effect van kunt ervaren.

Medewerker gemeente Elst: Heb ervaren en geleerd hoe ik meer rust kan nemen op momenten dat ik drang heb "te moeten blijven bezig zijn". Vooral als ik werk. Maar heb ook geleerd hoe ik op het werk tijdens stress- situaties de rust kan vinden.

Medewerker Swisslog: Het was een leuke kennismaking met mindfulness, de oefeningen waren/zijn goed toepasbaar en een paar merk ik, zijn effectief. Het smaakt wellicht naar meer (verdieping in de materie)