ZHOO.NL

Ondanks drukte en hectiek toch ontspannen leven en werken!

Mindfulness, ontspanning en stressmanagement
Training en coaching

Hallo, ik ben Claudia Leenaars

Specialist op gebied van: Mindfulness, Ontspanning Stressmanagement

Ik ben een gedreven, sociale inspirator en vindt het geweldig om mijn kennis op gebied van mindfulness, ontspanning en stressmanagement te delen! Zodat iedereen ondanks drukte en hectiek toch ontspannen, scherp en energiek kan blijven!

Na mijn HBO-opleiding Business Management heb ik bij diverse internationaal georiënteerde bedrijven en bij de overheid gewerkt op het gebied van Verkoop, Inkoop, Communicatie en HRM. Naast mijn werk heb ik een 2-jarige opleiding voor psycho therapeut gevolgd. Tijdens deze opleiding heb ik veel geleerd over mindfulness, ontspanning en de psyche van de mens. De opgedane kennis van deze studie heb ik ruim 10 jaar toegepast en getoetst in het bedrijfsleven, bij de overheid en in privé situaties. Deze kennis heb ik aangevuld met diverse cursussen, theoretische studie en ruime praktijkervaring. Inmiddels ben ik na vele jaren werk-en trainerservaring gespecialiseerd in:

* Toepassingsgerichte mindfulness voor bedrijven
* Mindfulness in combinatie met ontspanningstechnieken
* Stresspreventie- en vermindering in privé situaties en op de werkvloer 

Het is mijn ambitie om op professionele en inspirerende manier mijn kennis op het gebied van mindfulness, ontspanning en stressmanagement over te dragen aan anderen. Mijn doel is om mensen te laten ervaren hoe zij dit eenvoudig en zonder al te veel tijd kunnen toepassen in de dagelijkse praktijk. Zodat men ondanks alle drukte en hectiek toch ontspannen, scherp en energiek kan blijven.

Kernbegrippen bij mijn aanpak en activiteiten zijn: 

Zelfbewustwording, Humor, Ontspanning Ontwikkeling, kortweg ZHOO!

Wat anderen over mij zeggen? Klik hier

ZHOO zorgt voor aandacht en ontspanning op moment dat JIJ het nodig hebt.