ZHOO.NL

Ondanks drukte en hectiek toch ontspannen leven en werken!

Mindfulness, ontspanning en stressmanagement
Training en coaching

Omgaan met werkdruk en stress workshop 

ZHOO biedt al enige jaren voor bedrijven de workshop omgaan met werkdruk en stress aan. Tijdens deze praktische en doelgerichte workshop voor krijgen deelnemers inzicht in het ontstaan van werkdruk en stress en leert men hiermee beter om te gaan. Met gerichte tools kunnen de deelnemers direct aan de slag! 

"Bedankt voor de prettige en kundige manier waarop je voor onze medewerkers hebt begeleid. Het bereiken van een aantal minuten van stilte tijdens de ochtendsessie met deze grote en kritische groep vond ik een bijzondere prestatie van jou" (Medewerker Enexis)

Wat levert het u op?
Werkdruk en stress worden beter hanteerbaar 
U leert snel en eenvoudig te ontspannen en op te laden
De workshop boeit, inspireert en zet aan tot verandering 

De Omgaan met werkdruk en stress workshop in het kort:
Unieke combinatie van stress management en ontspannings oefeningen;
Praktische doelgerichte benadering waardoor goed toepasbaar op het werk en privé;
Persoonlijk stressmanagement plan waarmee men direct aan de slag kan;
Professionele trainer met ervaring vanuit het bedrijfsleven;

Inhoud van de Omgaan met werkdruk en stress workshop:
Als eerste stap ontdekken de deelnemers waar de werkdruk en stress vandaan komt en waar energie verloren gaat. Tussendoor oefenenen we met oefeningen om snel en eenvoudig te ontspannen en weer op te laden. Vervolgens stellen de deelnemers een persoonlijk actieplan op om werkdruk en stress hanteerbaar te maken en te zorgen voor tijdige oplaadmomenten. Op basis van dit persoonlijke plan met oefeningen en tips kan  iedereen de dag erna al direct aan de slag. En hoe leuk is het om elkaar dan te motiveren om stress te verminderen, werkdruk hanteerbaar te maken èn meer werkplezier te krijgen?! 

Praktische informatie:

Deze workshop duurt 2-4 uur afhankelijk van uw wens. Deze workshop kan op locatie of in company gegeven worden. Klik hier voor meer informatie en of maatwerk of neem contact op met Claudia Leenaars tel: 06-53964826 of mail naar: info@zhoo.nl

ZHOO zorgt voor Aandacht & Ontspanning, op het moment dat JIJ het nodig hebt!