ZHOO.NL

Ondanks drukte en hectiek toch ontspannen leven en werken!

Mindfulness, ontspanning en stressmanagement
Training en coaching

Mindfulness workshop voor bedrijven
In deze workshop leren de deelnemers wat mindfulness is, wat het oplevert en hoe zij dit in de werkpraktijk kunnen toepassen. De deelnemers gaan de slag met mindfulness oefeningen zodat ze het effect direct kunnen ervaren. De workshop wordt afgerond met een persoonlijk plan en digitale oefeningen waarmee men direct aan de slag kan.

"Claudia heeft een workshop gegeven voor een groep van 10 waarvan ik deel uitmaakte. Kort, maar met veel inhoud! Na afloop was iedereen erg ontspannen en zich meer bewust van zichzelf. Claudia is een fijne trainer"(Annelies, TU Eindhoven)

Wat levert deze Mindfulness workshop u op?
Stress en werkdruk worden beter hanteerbaar;
Praktische tools voor in de werkpraktijk;
Meer focus en werkplezier;


Mindfulness workshop van ZHOO in het kort
Unieke combinatie van mindfulness-en ontspannings oefeningen;
Praktische benadering waardoor goed toepasbaar op het werk en privé;
Persoonlijk Mindfulness plan en digitale oefeningen waarmee men direct aan de slag kan;
Professionele trainer met ervaring vanuit bedrijfsleven en overheid;

Wat is Mindfulness?
Mindfulness betekent dat u aandacht schenkt aan wat zich voordoet, van moment tot moment, zonder daar een oordeel over te hebben. Dit leert u door middel van Mindfulnessoefeningen waarbij gefocused wordt op bijvoorbeeld ademhaling of op een handeling, zoals een rapport schrijven, het verzorgen van een patiënt of het uitvoeren van een specifieke taak. Door de focus ontstaat er rust in hoofd en lichaam. U bent er ècht met aandacht bij. Dit zorgt weer voor tal van goede effecten zoals: alertheid, veerkracht, flexibeler leren omgaan met veranderingen en efficiënter werken. 

Inhoud van deze Mindfulness workshop
Tijdens deze workshop leren de deelnemers wat Mindfulness is en hoe zij dit in de praktijk kunnen toepassen. De deelnemers krijgen ontspannings- en mindfulnessoefeningen waarmee ze beter leren focussen en snel en eenvoudig kunnen opladen. Zo kan iedereen direct de positieve effecten van de oefeningen ervaren. 

Vervolgens stellen we een persoonlijk mindfulness plan op om met aandacht te werken en om werkdruk en stress te verlichten. Hierin onderzoeken we op welke manier Mindfulness geïntegreerd kan worden in de dagelijkse werkpraktijk. Met dit persoonlijk mindfulness plan kunnen de deelnemers direct aan de slag. De mindfulness oefeningen worden na de workshop digitaal aangereikt zodat de deelnemers hiermee kunnen blijven oefenen. 

Praktische informatie
De workshop duurt 2-4 uur afhankelijk van uw wens. Wilt u een korte workshop? Kijk dan hier. De workshop kan op locatie of in company gegeven worden. U kunt deze workshop geheel naar uw eigen wens, beschikbare tijd en budget indelen. Klik hier voor meer informatie of bel met Claudia Leenaars tel: 06-53964826.

ZHOO zorgt voor Aandacht & Ontspanning, op het moment dat JIJ het nodig hebt!