ZHOO.NL

Ondanks drukte en hectiek toch ontspannen leven en werken!

Mindfulness, ontspanning en stressmanagement
Training en coaching

Mindfulness training voor bedrijven
In deze training leren de deelnemers wat Mindfulness is, wat positieve effecten van Mindfulness zijn en hoe het in eenvoudig in de dagelijkse werkpraktijk geïntegreerd kan worden. Wij zorgen ervoor dat de training precies is afgestemd wordt op de werkzaamheden en de verantwoordelijkheden van de deelnemers. Maar ook met de specifieke werkplek waar men werkzaam is.

Bas: De training was super! Ik heb er veel aan gehad en de oefeningen ingepast in mijn dagelijkse leven, TOP!

Wat levert deze Mindfulness training u op?
Stress en werkdruk worden beter hanteerbaar;
Meer rust, scherpte en energie in uw werk;
Betere gezondheid en meer werkplezier;


Mindfulness training van ZHOO in het kort
Unieke combinatie van mindfulness-en ontspannings oefeningen;
Praktische benadering waardoor goed toepasbaar op het werk en privé;
Persoonlijk Mindfulness plan en digitale oefeningen waarmee men direct aan de slag kan;
Professionele trainer met ervaring vanuit bedrijfsleven en overheid;

Wat is Mindfulness?
Mindfulness betekent dat u aandacht schenkt aan wat zich voordoet zonder daar een oordeel over te hebben. U schenkt daarbij aandacht aan gedachten, lichaamssignalen en uw omgeving. Met behulp van Mindfulnessoefeningen leert u focussen op bijvoorbeeld ademhaling of op een handeling, zoals een rapport schrijven, het verzorgen van een patiënt of het uitvoeren van een specifieke taak. Door de focus en het niet direct te oordelen ontstaat er rust in hoofd en lichaam en wordt u bewuster van uzelf en uw omgeving. U bent er ècht met aandacht bij. Dit zorgt weer voor tal van goede effecten zoals: alertheid, veerkracht, flexibeler leren omgaan met moeilijkheden en efficiënter werken.

Inhoud van deze Mindfulness training
Tijdens deze training leren de deelnemers wat Mindfulness is, wat de positieve effecten ervan zijn en hoe zij dit in de werkpraktijk kunnen toepassen. De deelnemers krijgen mindfulnessoefeningen aangereikt waarmee ze beter leren focussen en bewust leren omgaan met gedachten, lichaamssignalen en moeilijke situaties zoals bijvoorbeeld werkdruk, stress en veranderingen. De oefeningen zijn praktisch en eenvoudig en worden toegesneden op de werkomgeving van de deelnemers.

Aan het einde van de training stellen we een persoonlijk mindfulness plan op om met aandacht te werken en om werkdruk en stress te verlichten. Hierin onderzoekt eenieder op welke manier Mindfulness geïntegreerd kan worden in zijn of haar dagelijkse werkpraktijk.  

De deelnemers krijgen de Mindfulness oefeningen digitaal toegestuurd zodat ze tijdens en na de training kunnen oefenen. Iedere deelnemer krijgt na de training regelmatig nieuwe tips en oefeningen via mail toegestuurd die helpen om mindfulness ook echt onderdeel te laten worden van het dagelijkse leven.

Praktische informatie
Deze training bestaat uit acht delen van 1,5 uur. Afhankelijk van uw wens kan deze training in 1-2 dagen of in losse delen worden aangeboden. De workshop kan op locatie of in company gegeven worden. In de omgeving Gelderland biedt ZHOO een locatie aan die erg geschikt is voor deze trainingen.  

U kunt deze training geheel naar eigen wens, beschikbare tijd en budget indelen. Klik hier voor meer informatie of bel met Claudia Leenaars tel: 06-53964826.

ZHOO zorgt voor Aandacht & Ontspanning, op het moment dat JIJ het nodig hebt!